• +4 0787.863.391
  • office@soimul.eu
  • Cont Personal Vizitator

    Vizitator

    Vizitator
    Mesajeй
    Informatii
    • Grupul: Vizitatori
    • Balanta: Lei0.00
    Magazin

    Utilizați conturi din rețelele de socializare pentru acces rapid la site:

  • Coşul de cumpărături este gol


Meniu

UP DATE – informatii locatie turistica / GRATUIT

Salut,

Daca ai primit acest mesaj, inseamna ca deti sau administrezi o locatie turistica din Romania. Te invit sa verifici datele locatiei tale pe www.soimul.eu.

1. In situatia in care au aparut modificari (date contact, imagini, descriere), trimite-ne noile informatii si/sau poze la adresa de e-mail: office@soimul.eu. Actualizarea informatiilor in platforma se va face GRATUIT de catre operatorii nostri.

2. In situatia in care locatia ta nu se regaseste in baza de date soimul.eu, dar iti doresti sa fii prezent pe aceasta platforma, trimite-ne informatiile aferente (denumire, date contact, descriere locatie si imprejurimi, poze locatie din exterior si interior) la adresa de e-mail: office@soimul.eu. Introducerea datelor in platforma soimul.eu se va face GRATUIT de catre operatorii nostrii.

Platforma soimul.eu, in categoria TRAVEL / TOURISTIC TOURS a structurat piata locatiilor turistice din Romania pe categorii (Camping, Cabane, Pensiuni si Hoteluri), acestea fiind grupate in functie de judete, astfel utilizatorul platformei putand sa identifice usor tipul de locatie cautat sau zona geografica in care doreste sa faca rezervare.

In cadrul fiecarei locatii turistice prezente pe platforma soimul.eu sunt prezentate datele de contact ale acesteia (nr. telefon, adresa e-mail, site), astfel incat utilizatorul platformei sa poata intra in contact direct cu tine. In cazul in care utilizatorul platformei alege sa rezerve on-line (in platforma soimul.eu) seriviile pe care le oferi, vei primi automat (GRATUIT) din partea noastra un e-mail cu solicitarea respectiva, inclusiv datele de contact ale solicitantului.

Datorita situatiei actuale din Romania, soimul.eu, sprijina prin promovare, TOTAL GRATUIT, locatiile turistice din Romania.

Soimul.eu este o platforma de promovare si vanzare, cu capital privat romanesc, lansata in anul 2014. Domeniul de activitate este unul general, cuprinzand produse si servicii din domenii diverse precum: servicii si circuite turistice, auto, casa & gradina, materiale de constructii, scule, unelte si accesorii, echipamente de munca si protectie, animale de companie, imbracaminte, hobby, servicii publicitare si lista poate continua la nesfarsit. Zilnic adaugam peste 100 de produse si/sau servicii noi.

Soimul.eu vine cu un concept nou si inovativ de promovare si vanzare pe piata on-line din Romania.

Te invit sa te alaturi demersului nostru de promovare a locatiilor turistice din Romania.

In speranta ca vei fii prezent pe platforma noastra, te asigur de toata deschiderea mea si a echipei Soimul.eu astfel incat sa ajutam ca lucrurile sa inceapa sa functioneze in conditii normale, trecand impreuna cu bine peste aceasta situatie dificila provocata de pandemia COVID -19.

 

O zi excelenta !!!

Adrian Sava

Fondator - Soimul.eu

Mobil: +4 0733.194.503

E-mail: adrian.sava@soimul.eu

www.soimul.eu

There are no comments for this entry yet.
avatar
Soimul.eu pe retelele sociale
Newsletter


Contact:

Soimul.eu - Travel & Shopping - Partener Travel Club

+4 0787.863.391

office@soimul.eu

Str. Valea Lunga 47,

Bucuresti - Romania

  Suntem prezenti si pe:

Noutati

  • Soimul.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
  • Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
  • Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679

                                         Copyright © 2014-2022 | Soimul.eu - Travel & Shopping - Partener Travel Club.